#45 new
Patrick Minton

no files are copied to plugin_assets when rails starts

Reported by Patrick Minton | May 1st, 2009 @ 11:40 AM

I am upgrading an app from rails 1.2.6 to rails 2.3.

I'm using your branch of rails with the rake tasks added for moving migrations, etc, and the latest branch of engines.

When I start rails, nothing is copied to plugin_assets; the directory isn't even created at all.

Is there a call I need to do from within my plugin?

Comments and changes to this ticket

  • Jamie Orchard-Hays

    Jamie Orchard-Hays June 3rd, 2009 @ 08:47 AM

    I'm having the same problem with a fresh Rails 2.3.2 installation. public/plugin_assets is there, but nothing is being moved from the Blacklight plugin into it.

    Started with both script/server and script/console.

  • Jamie Orchard-Hays

    Jamie Orchard-Hays June 3rd, 2009 @ 08:51 AM

    D'OH, I didn't have

    require File.join(File.dirname(__FILE__), '../vendor/plugins/engines/boot')
    

    at the top of my environments.rb file.

    Working fine.

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile ยป

The rails engines plugin itself

Shared Ticket Bins

People watching this ticket

Pages